تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک

تعمیرکار گیربکس اتومات

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک و دستی تعمیرات تخصصی انواع گیربکس , تیم متخصص دارای مدرک بین المللی , مشاوره رایگان تخمین هزینه تعمیر گیربکس , دارای تعمیرگاه شبانه روزی حمل خودرو به تعمیرگاه. پشتیبانی از تمامی خودرو ها

برای دریافت مشخصات نزدیک ترین تعمیرگاه تخصصی تماس بگیرید.

02191692157

تعمیرکار گیربکس اتومات

درخواست خدمات تعمیر گیربکس

برخی تصاویر

بهترین تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک در تهران
تعمیرات گیربکس اتوماتیک
تعمیر گیربکس
1200
درخواست های امروز
50
کارشناسان فعال
82
رضایت مشتریان

مناطق تحت پوشش



تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک غرب تهران

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک در مناطق شهرک غرب , سعادت آباد , تهران ویلا , پونک , صادقیه , شهرک گلستان (شهرک راه آهن) , شهرک اکباتان , محله جنت آباد , محله شهران , وردآورد , تهران سر , چیتگر , دهکده المپیک , ستارخان , سه راه تعاون (شهر زیبا) , بلوار فردوس به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات می باشند

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک شمال تهران

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک در محله تجریش , محله نیاوران , محله جردن , محله درکه , محله ونک , محله الهیه , محله اوین , محله آجودانیه , محله قلهک , محله کامرانیه , محله دروس , محله جماران , محله لویزان , محله مینی سیتی , محله قیطریه , محله اقدسیه , محله زعفرانیه به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات می باشند

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک شرق تهران

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک در نارمک , هنگام , تهرانپارس , حکیمیه , تهران نو , شمیران نو , امام حسین , پیروزی , دماوند , عشرت آباد , نظام‌آباد به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات می باشند

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک جنوب تهران

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک در مناطق نازی آباد , شهر ری , مولوی , یاخچی آباد , 13 آبان , کیان شهر , آذری , خزانه , جوادیه , فلاح , شهرک ولیعصر , شاپور , افسریه می شود که به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات می باشند

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک سراسری

امداد فست در تمام استان ها دارای نمایندگی می باشد تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک در اراک , اردبیل , ارومیه , اصفهان , اهواز , ایلام , بجنورد , بندرعباس , بوشهر , بیرجند , تبریز , تهران , خرم‌آباد , رشت , زاهدان , زنجان , ساری , سمنان , سنندج , شهرکرد , شیراز ,قزوین , قم , کرج , کرمان , کرمانشاه , گرگان , مشهد , همدان , یاسوج , یزد


برند های تحت پوشش امداد فست




انواع گیربکس خودرو



گیربکس دستی

گیربکس دستی چگونه کار می کند؟
گیربکس های دستی دارای یک پدال کلاچ و یک شیفتر هستند که راننده از آن برای تعویض دستی دنده استفاده می کند. این نوع گیربکس ها شامل مجموعه ای از چرخ دنده ها در امتداد یک جفت شفت هستند که به آنها شفت ورودی و خروجی می گویند.
گیربکس دستی چگونه کار می کند؟ با گیربکس دستی، راننده باید دنده مناسب را انتخاب کند و کلاچ را درگیر یا جدا کند. گیربکس از یک فلایویل، صفحه فشار و کلاچ برای درگیر شدن و جدا کردن موتور از جعبه دنده استفاده می کند.
فلایویل و صفحه فشار به موتور متصل می شوند. کلاچ بین آنها قرار می گیرد و به شفت ورودی انتقال داده می شود. اصطلاح "فشار در کلاچ" به معنای آزاد کردن صفحه فشار است که کلاچ را از موتور جدا می کند. هر بار که تغییر می دهید، ابتدا باید کلاچ را فشار دهید.
در زیر انواع مختلفی از گیربکس های دستی وجود دارد.
دو کلاچ : این گیربکس از دو کلاچ استفاده می کند که می تواند خیس یا خشک باشد. یک کلاچ دنده های یکنواخت (2، 4 و 6) را عمل می کند. کلاچ دیگر با دنده های فرد (1، 3، 5 و معکوس) کار می کند. گیربکس های دوکلاچه در اتومبیل های قدیمی رایج بود و هنوز هم در اتومبیل های مسابقه ای مدرن یافت می شود. با گیربکس‌های دستی خودکار دوکلاچه امروزی، که گاهی اوقات گیربکس دوکلاچه یا گیربکس دوکلاچه نامیده می‌شود، یک کامپیوتر درگیری کلاچ و تعویض دنده را کنترل می‌کند و فاصله بین گیربکس دستی و اتوماتیک را پر می‌کند.
هماهنگ نشده است : اولین گیربکس های دستی غیرهمگام یا "غیر همگام" بودند. آنها را سنگ شکن نیز می نامیدند زیرا رانندگان دنده ها را با هم آسیاب می کردند و سعی می کردند آنها را مشبک کنند. کامیون ها در اوایل دهه 1960 به خوبی از این نوع گیربکس استفاده می کردند زیرا این گیربکس ها بسیار قوی بودند.
مش هماهنگ / ثابت : گیربکس های مشبک هماهنگ/مستمر دنده خوشه، چرخ دنده محرک و دنده های میل اصلی را دائماً در حال حرکت نگه می دارد. این نوع گیربکس ها از لنت ها برای کاهش سرعت دنده ها استفاده می کنند. این امر نیاز به عمل دو کلاچ را از بین می برد.
خودکار : گیربکس اتوماتیک که گاهی به آن AMT نیز گفته می شود، یک گیربکس دستی با کامپیوتری است که دنده و کلاچ را کنترل می کند. AMT در کامیون های سنگین استفاده می شود.
تک کلاچ : گیربکس تک کلاچ یک گیربکس دستی است که کامپیوتر دنده و کلاچ را کنترل می کند. تعویض دنده و کنترل کلاچ می تواند الکتریکی، هیدرولیک یا الکتروهیدرولیک باشد. محبوبیت گیربکس های تک کلاچه کم رنگ شد زیرا دوکلاچه ها قادر به کنترل افزایش گشتاور بودند.
پیش انتخابگر : پیش انتخابگر یک گیربکس دستی با کنترل دنده خلاء یا هیدرولیک بود که بیشتر در دهه 1930 تا اوایل دهه 1950 استفاده می شد. برخی از پیش انتخاب کنندگان از نوارها و چرخ دنده های سیاره ای استفاده می کردند. اصولاً هر دنده جلو انتخاب می شد، دفعه بعد که کلاچ درگیر می شد به آن دنده تغییر می داد.



اجزای گیربکس دستی

  • دیسک کلاچ

    صفحه کلاچ از یک صفحه، بلبرینگ و دیسک می باشد. تمام این قطعات به صفحه فلایویل اتصال پیدا کردند، کار این قطعه انتقال نیرو به چرخ دنده می باشد.


  • پدال کلاچ

    پدال کلاچ پدالی است که راننده وسیله نقلیه به وسیله آن کلاچ را به کار می اندازد. در اکثر مدل ها، پدال کلاچ در سمت چپ شفت قرار دارد و ترمز و دریچه گاز در سمت راست سمت راست قرار دارند.


  • همگام سازها

    سنکرونایزرها کلاچ های مکانیکی مخروطی هستند که برای همگام سازی سرعت قسمت های دوار استفاده می شوند. سنکرونایزرها در گیربکس دستی، گیربکس دستی خودکار و گیربکس های دو کلاچه برای خودروهای سواری و تجاری استفاده می شوند. متداول ترین ماده مورد استفاده برای همگام ساز برنج است.


  • فلایویل

    در گیربکس دستی، فلایویل یک دیسک فلزی ضخیم است. معمولاً از چدن، فولاد یا در برخی موارد آلومینیوم ساخته شده است. برای جلوگیری از خم شدن یا تاب برداشتن در حین استفاده بسیار سفت و سخت است. لبه فلایویل دارای یک ردیف دندانه دنده است که با موتور استارت موتور درگیر می شود.


  • چرخ دنده ها

    چرخ دنده های داخل یک گیربکس می توانند هر کدام از انواع مختلفی از چرخ دنده های مخروطی و چرخ دنده های مخروطی مارپیچی تا چرخ دنده های کرمی و موارد دیگر مانند چرخ دنده های سیاره ای باشند. چرخ دنده ها بر روی شفت ها نصب می شوند که توسط یاتاقان های عنصر نورد پشتیبانی می شوند و می چرخند.


  • چنگال انتخاب

    دوشاخه انتخابگر دنده شامل بدنه ای است که یک جفت صفحه نگهدارنده با سوراخ های هم محور مربوطه برای حمایت از شاخک به صورت لغزنده در امتداد یک میله ثابت گیربکس تشکیل می دهد، یک جفت شاخک روی بدنه ثابت شده و در انتهای دور آنها قسمت های فعال کننده مربوطه را تشکیل می دهد. برای راه اندازی یک کوپلینگ کشویی ...


  • دنده دستی

    اصطلاح گیربکس بیشتر به اهرم تعویض دنده گیربکس دستی اشاره دارد، در حالی که در گیربکس اتوماتیک، اهرم مشابهی به عنوان انتخابگر دنده شناخته می شود. معمولاً از یک دنده برای تعویض دنده استفاده می‌شود، در حالی که پدال کلاچ را با پای چپ فشار دهید تا موتور از پیشرانه و چرخ‌ها جدا شود.


  • قلاده

    مکانیسم قفل چرخ دنده شامل یک قلاده (یا یقه سگ) روی شفت است که می تواند به طرفین بلغزد به طوری که دندان ها (یا سگ ها) در سطح داخلی آن دو حلقه دایره ای را با دندانه ها در محیط بیرونی خود پل می کنند: یکی به حلقه متصل است. چرخ دنده، یکی به شفت.




گیربکس اتومات

گیربکس اتوماتیک چیست و چگونه کار می کند؟
از آنجایی که ما هر روز از آنها استفاده می کنیم، عملکرد یک ماشین ساده به نظر می رسد، اما ماشین یک ماشین بسیار پیچیده است. یکی از پیچیده ترین سیستم ها در خودروهای معمولی گیربکس اتوماتیک است. این سیستم مبتکرانه عملکردی را انجام می دهد - تعویض دنده - که در غیر این صورت راننده باید انجام دهد. گیربکس اتوماتیک تعویض دنده را به صورت خودکار انجام می دهد، بنابراین بسیاری از رانندگان درک خوبی از چیستی این قطعه و عملکرد آن ندارند. اما درک نحوه عملکرد گیربکس اتوماتیک می تواند شما را به راننده بهتری تبدیل کند و درک بهتری از آنچه ماشین شما می تواند انجام دهد به شما بدهد.
چرا خودروها به گیربکس نیاز دارند : برای درک اینکه چرا یک ماشین به موتور نیاز دارد، نیازی نیست که یک نابغه تکنولوژی باشید. نیروی محرکه را برای حرکت وسیله نقلیه فراهم می کند. و همچنین کاملاً مشهود است که رساندن نیروی محرکه از موتور به چرخ ها برای راندن خودرو بسیار مهم است. سیستمی که این کار را انجام می دهد انتقال نامیده می شود. اما چیزی بیشتر از یک اتصال مکانیکی ساده بین موتور و چرخ های محرک وجود دارد.
یک موتور احتراق داخلی قدرت و گشتاور را در محدوده کاری بسیار باریک ایجاد می کند. این امر مستلزم داشتن دنده‌هایی است که موتور را قادر می‌سازد با شتاب گرفتن خودرو، رسیدن به سرعت کروز ثابت و کاهش سرعت، در محدوده خود کار کند. بدون آن، پتانسیل سرعت یک خودرو بسیار محدود خواهد بود.
در خودروهای موتور احتراق داخلی با گیربکس دستی، راننده دنده ها را تعویض می کند. یک آرایش مکانیکی نسبتاً ساده، راننده را قادر می‌سازد تا از یک اهرم تعویض دنده برای انتخاب دنده از میان مجموعه‌ای از دنده‌های مناسب برای وضعیت رانندگی فوری استفاده کند. تعویض دستی بین دنده ها مستلزم قطع و وصل مکرر موتور از مکانیزم محرک - شفت پروانه و نیم شفت هایی که به چرخ های محرک می روند - در طول هر حرکتی دارد. کلاچ مکانیکی وسیله قطع و وصل مجدد است. با استفاده از پدال کلاچ خودرو با پا کار می کند. تعویض دنده به مهارت و مهارت پا نیاز دارد. اگرچه انجام خوب آن می تواند سرگرم کننده باشد، اما به تلاش نیز نیاز دارد.
اجزای اصلی گیربکس های اتوماتیک گیربکس اتوماتیک کاری را انجام می دهد که توصیف آن با کلمات ساده است. به غیر از انتخاب درایو، معکوس، خنثی و پارک، بدون جهت راننده، دنده ها را عوض می کند. اما تحقق این امر مستلزم اجزای بسیاری است که باید بارها و بارها و بارها و بارها در شرایط مختلف هماهنگ عمل کنند. در اینجا عناصر کلیدی وجود دارد:
مبدل گشتاور مبدل گشتاور یک پیشرفت اساسی بود که منجر به توسعه یک گیربکس اتوماتیک عملی شد.
مبدل گشتاور اساساً عملکردی را انجام می دهد که کلاچ مکانیکی در گیربکس دستی انجام می دهد. اتصال موتور به خط محرکه و جدا شدن از آن را در صورت نیاز برای تسهیل تعویض دنده ها امکان پذیر می کند.
استفاده از دینامیک سیال می‌تواند در صورت نیاز خودرو برای حرکت به جلو، گشتاور را از موتور منتقل کند، اما در صورت عدم تمایل به جلو، این گشتاور را جذب می‌کند.
این قابلیت به شما این امکان را می‌دهد که در حالی که پای خود را محکم روی ترمز قرار می‌دهید، خودروی خود را در Drive رها کنید، هنگامی که در چراغ توقف توقف می‌کنید. هنگامی که ترمز را رها می کنید، مبدل گشتاور خودرو را قادر می سازد تا به جلو خزنده شود.
چرخ دنده های سیاره ای اگر ماشین شما یک مبدل گشتاور و یک دنده به جلو داشت، سرعت رو به جلو شما به شدت توسط محدوده عملیاتی موتور و توانایی تولید گشتاور محدود می شد. به همین دلیل است که تعویض دنده ضروری است.
یک گیربکس اتوماتیک از نوع گیربکس متفاوتی نسبت به وسیله نقلیه دنده دستی استفاده می کند. از مجموعه ای از چرخ دنده های سیاره ای برای ایجاد چندین نسبت دنده استفاده می کند زیرا هیدرولیک گیربکس اتوماتیک آنها را کنترل می کند.
بند و کلاچ ترمز باندهای ترمز و کلاچ ها تغییر دنده ها را در مجموعه دنده سیاره ای تحریک می کنند. نوارهای ترمز برای ثابت نگه داشتن یک دنده خاص سفت می شوند یا برای فعال کردن چرخ دنده شل می شوند. و ترکیب ثابت و sp است



اجزای گیربکس اتومات

  • مبدل گشتاور

    گیربکس های اتوماتیک کلاچ ندارند. در عوض، آنها یک مبدل گشتاور دارند. این کلاچ جایگزین می شود و همان عملکرد را انجام می دهد. گیربکس شما نمی تواند دنده ها را در حالی که هنوز به موتور درگیر است تغییر دهد. در غیر این صورت، دنده ها را قطع می کرد. به همین دلیل است که اگر شک دارید که مبدل گشتاور بدی دارید، باید فوراً به آن رسیدگی کنید.
    مبدل گشتاور شما به موتور شما اجازه می‌دهد در حین جدا شدن از گیربکس کار کند - معادل قطع کردن گیربکس برای تعویض دنده با فشار دادن کلاچ روی گیربکس دستی.
    نکته دیوانه کننده در مورد مبدل های گشتاور این است که موتور را با اتصال فیزیکی مهره ها، پیچ ها یا چرخ دنده ها به گیربکس وصل نمی کنند. در عوض، همه چیز از طریق مایع انتقال است.
    در حالی که عملکرد داخلی مبدل گشتاور ممکن است کمی پیچیده باشد، بسیار شبیه این است که چگونه می‌توانید یک فن را با اشاره کردن یک فن دیگر به سمت آن نیرو دهید. فن اول را قطع کنید و به راحتی می توانید بدون آسیب رساندن به خود، فن دوم را متوقف کنید.


  • پمپ روغن

    پمپ روغن داخل گیربکس اتوماتیک مانند هر پمپ روغن دیگری کار می کند. این سیال انتقال را از ظرف انتقال به بدنه سوپاپ می رساند که در صورت نیاز تمام اجزای مختلف را در سراسر انتقال هدایت می کند.
    این یک جزء بیش از حد پیچیده نیست، اما بخشی جدایی ناپذیر از سیستم است و یکی از معدود اجزای یک انتقال است که گاهی اوقات از کار می افتد.


  • مجموعه دنده سیاره ای

    برخلاف گیربکس دستی که دارای مجموعه ای از دنده های متعدد است که جعبه دنده را تشکیل می دهند، گیربکس اتوماتیک دارای یک یا چند (معمولاً چند) مجموعه دنده سیاره ای است.
    چرخ دنده های سیاره ای دارای سه مجموعه چرخ دنده هستند. چرخ دنده اصلی دنده خورشیدی است و در مرکز حامل سیاره ای قرار دارد. مجموعه دوم چرخ دنده های سیاره ای است. معمولاً سه یا بیشتر از این چرخ دنده ها و مش بین چرخ دنده خورشیدی و چرخ دنده حلقه وجود دارد.
    همچنین ببینید: چرخ دنده های برش مستقیم در مقابل چرخ دنده های حلزونی
    چرخ دنده حلقه ای همه چرخ دنده های سیاره ای را با یک حلقه احاطه می کند و کل سیستم را به هم متصل می کند و آن را به هم می رساند. این سیستم با قفل کردن دو تا از سه مجموعه دنده در یک زمان کار می کند. از آنجایی که هر مجموعه دنده اندازه متفاوتی دارد، این امر با قفل کردن سایر دنده ها در جای خود، تعداد زیادی نسبت دنده را در اختیار شما قرار می دهد.
    این یک سیستم فوق‌العاده کارآمد است – و به گیربکس اجازه می‌دهد تا از انواع گزینه‌های دنده بدون تنظیماتی که گیربکس دستی استفاده می‌کند، استفاده کند.


  • بسته های کلاچ

    با گیربکس دستی، دنده مورد نظر را به صورت دستی انتخاب می کنید - گیربکس اتوماتیک کمی پیچیده تر است. به جای شیفتر دستی برای رسیدن خروجی به نسبت دلخواه، گیربکس شما از بسته کلاچ استفاده می کند.
    یک بسته کلاچ دارای صفحات متعددی است که با هم فشرده شده اند - وقتی بدنه سوپاپ فشار روغن را به بسته کلاچ می فرستد، تعداد معینی از بسته های کلاچ را به هم قفل می کند و نسبت خروجی مورد نظر شما را به شما می دهد. مقادیر مختلف فشار روغن با مقادیر متفاوتی از دیسک ها درگیر می شود که به هاب شما نسبت دنده متفاوتی می دهد.


  • شفت خروجی

    هنگامی که گیربکس شما تمام جادوی داخلی خود را کامل کرد، نیرو را به میل محرک می رساند که به نوبه خود نیرو را به هاب ها می رساند. اما شفت خروجی گیربکس شما چیزی است که محور محرک را به حرکت در می آورد.
    این معمولاً پیچیده ترین جزء نیست. در یک طرف، شما یک چرخ دنده دارید که به گیربکس متصل می شود، و در طرف دیگر، شما یک شفت خاردار دارید که از طریق یک اتصال جهانی از نوع یوکی به میل محرک متصل می شود.


  • بند ترمز

    نوارهای ترمز یک هدف را دنبال می کنند - نگه داشتن موقت دنده های سیاره ای. آنها به دور موتور اجازه می دهند تا قبل از رها کردن، با نسبت دنده مطابقت داشته باشد، که امکان تعویض نرم تر را فراهم می کند.
    نوارهای ترمز بسیار شبیه ترمزهای درام عمل می کنند، با یک پیستون که باند را در اطراف یک درام فشار می دهد. هر چه پیستون بیشتر فشار بیاورد، قدرت ترمز بیشتری اعمال می شود.


  • تابه روغن

    دقیقاً همانطور که موتور شما یک ماهیتابه روغن در پایین دارد، گیربکس شما نیز چنین است. دقیقاً همان کاری را انجام می دهد که شما فکر می کنید. مایع انتقال اضافی (روغن) را نگه می دارد تا پمپ روغن در صورت نیاز از آن خارج شود. به طور معمول دارای یک فیلتر مایع گیربکس وصل شده است، چه داخلی یا خارجی.
    این یکی از اساسی ترین اجزای گیربکس شما است، اما همچنین یکی از قطعاتی است که به احتمال زیاد نیاز به تعمیر دارد. واشرهای اطراف تابه روغن اغلب مایع انتقال را نشت می کند و نیاز به تعویض دارند.


  • بدنه سوپاپ

    موتور شما دارای ECU و گیربکس اتوماتیک شما دارای بدنه سوپاپ است. این قطعه تمام فشار پمپ روغن را به تمام اجزای گیربکس شما هدایت می کند تا به نتایج دلخواه برسید.
    از مبدل گشتاور گرفته تا بسته های کلاچ، هیچ چیزی مایع انتقال نمی گیرد بدون اینکه بدنه سوپاپ به آن بگوید کجا باید برود.
    در یک گیربکس اتوماتیک، توسط سنسورهایی کنترل می‌شود که مستقیماً با ماژول کنترل گیربکس (TCM) کار می‌کنند تا محل ارسال تمام مایعات را کنترل کنند. این یک جزء پیچیده است، اما مهمترین جزء در انتقال شما است.



سئوالات متداول